Hirdetés

Egy teljes Tom Clancy's XDefiant meccset láthatunk ebben a játékmenet videóban

|

A tengeren túli kollégák már belekóstolhattak a játék zárt bétájába, le is videózták azt.

Hirdetés

Alapvetően is lehetnek kétségeink, amikor a Ubisoft újra megpróbál berobbanni az ingyenesen játszható játékok piacán, de úgy, hogy ezt egy XD című játékkal teszik, kevés hite marad az embernek. Ettől függetlenül azért úgy tűnik, hogy az XDefiant szórakoztató lövöldének ígérkezik.

Az IGN.com már szorgosan gyűjti az öléseket a Tom Clancy's XDefiant zárt béta szerverein, és mivel a hozzáférés még erősen limitált, így levideózták a gameplay élményt, hogy megmutathassák a világnak.

Hirdetés

Első körben azt hittük, hogy a Valorant sikerét akarja lenyúlni a Ubisoft, de a lenti 6 percet végignézve inkább a Call of Duty: Modern Warfare meccsek hangulata jött át. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből, de eddig elég semleges az élmény első látásra (a látvány pedig nem éppen megkapó).

A zárt béta hivatalosan valamikor a mai nap folyamán indul Amerikában és Kanadában. Arról, hogy mi mikor próbálhatjuk ki majd a játékot, még nincs semmi hír.

Nektek hogy tetszenek a látottak?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)