Hirdetés

Egy The Elder Scrolls V: Skyrim mod egyszerre 6000 új fát pakol a játékba

|

Nem minden Skyrim modnak kell megváltania világot. Néha az is elég, ha csak felfrissül kicsit a látkép.

Hirdetés

Egy L3st4t nevű modder nagyon szerette volna viszontlátni a skandináv erdők jellegzetességeit a The Elder Scrolls V: Skyrim világában. Míg a játék alapvetően nem csinálja rosszul a valós erdőségek virtualizálását, a The Scandinavian Forest projekt egy lépéssel tovább megy.

A csomag több mint 6000 új famodellt épít be a játékba, lecserélve ezzel az unalomig ismert modelleket. A vadon teljesen új arculatot kap a telepítés után.

Hirdetés

L3st4t új törzsekkel, ágakkal és növényzettel dobta fel a világot. Az új modellek nagy részét az alapoktól építette fel, leszámítva néhány, más modokból összeszedett darabot, melyek felhasználásra kért és kapott is engedélyt.

Aki szeretné új színeket vinni a Skyrimban töltött óráiba, az itt megtalálja a szükséges fájlokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)