Hirdetés

Egy több mint félórás meccset nézhetünk végig az Age of Empires IV-ből

|

Sajnos még vagy pár nap hátravan a játék megjelenéséig, de legalább addig is hangolódhatunk ezzel az új bemutatóval.

Hirdetés

A Relic Entertainment és az Xbox Game Studios együtt dolgoznak azért, hogy elhozhassanak egy újabb prémium címet az RTS műfaj szerelmeseinek. Az Age of Empires IV ugyan nem fog dollármilliárdokat termelni, de akik szeretik a virtuális háborúzást, azok imádni fogják.

Oké, még több mint egy hét vissza van a megjelenésig, így ítéleteket osztogatni egy kicsit erős lenne, de az eddig látottak alapján meglepődnénk, ha jövő csütörtökön egy borzalmas játékot kapnánk a kezeink közé.

Hirdetés

Ezt a megérzésünket támasztja alá az a majdnem 40 perces játékmenet anyag is, amit most a fejlesztők tettek közzé. A videóban a kínai és francia civilizációkat láthatjuk működés közben, ahogy megharcolnak a Mongolian Heights nevű pálya uralmáért.

A kommentárt Zak Robinson és Eric Wrobel biztosították, akik egyébként az Age of Empires IV játékegyensúlyért felelős csapatában dolgoznak.

Az Age of Empires IV megjelenése 2021. október 28-án lesz esedékes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)