Hirdetés

Egy új 4K-s Forza Horizon 5 gameplay videó mutatja be a játék csodás világát

|

Könnyed körtúrára indulhatunk Mexikó kanyargós útjain egy 2020-as Toyota Supra vezetőüléséből.

Hirdetés

Aki türelmetlenül várja a Forza Horizon 5 megjelenését, annak Don Joewon Song legújabb videója olyan lesz, mint a mennyei manna.

A Forza videóiról ismert YouTube alkotónak lehetősége volt bepattanni egy 2020-as Toyota Supra volánja mögé, és elvinni azt egy tíz perces próbavezetésre, az új autós csoda útjaira. A próbakört le is videózhatta, és meg is oszthatta velünk, így mindnyájan tátott szájjal bámulhatjuk a mexikói terep minden poligonját.

Hirdetés

A lenti videó 4K-s felbontásban készült, így az egész gyönyörű. A Playground Games ért ahhoz, amit csinál, és tartják is magukat a bevált recepthez: a videóban látottak alapján ugyanazt a Horizon élményt kapjuk, mint korábban, csak jobbat, szebbet, nagyobbat.

A Forza Horizon 5 megjelenés 2021. november 9-én lesz esedékes PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)