Hirdetés

Egy új mod szebbé varázsolta a 2006-os Prey-t

|

A két éve megszűnt Human Head Studios projektje HD textúrákat kapott.

Hirdetés

2006-ban jelent meg a Human Head Studios egyedi lövöldéje, az id Tech 4 motor feltuningolt verziójával megtámogatott Prey, amelynek középpontjában egy cseroki indián, Domasi "Tommy" Tawodi állt, akit elraboltak az idegenek és az ő hajójukon kellett felvennie a harcot.

Egyedi és szórakoztató játékmenete miatt sikeres volt, több mint 1 millió példányt adtak el belőle két hónap alatt, azonban a folytatás meghiúsult, a jogok pedig átvándoroltak a Bethesdához (így született meg a 2017-es Prey). 

Hirdetés

A 2006-os Prey-t azonban nem tudta elfelejtetni az Arkane fejlesztése, a modderek sem tettek még le róla, hogy szebb és több legyen a már 15 éves játék. Ezúttal merendas235 vette kezelésbe a Human Head FPS-ét: készített hozzá egy HD Modot, amelynek köszönhetően nagyfelbontásúak lettek a textúrák. Merendas235 a mesterséges intelligencia segítségét vette igénybe, hogy a látvány jobb és élesebb legyen, ugyanakkor az alapanyag megtartja az eredeti művészeit stílusát is. Nézzétek meg a végeredményt, érdemes: 

Ha szeretnétek, ti is letölthetitek a HD csomagot a Nexus Mods-ról, és ajánlott mellécsapni a Reshade Ray Tracing Modot is, ami a fényeken javít - ahogyan az a videóban is látható.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)