Hirdetés

Egy újabb hátborzongató videó jött az ILL című horrorból, a főszereplő hangja sokaknak ismerős lesz

|

Az ILL a Resident Evil 7, a Dead Space és A dolog mesteri keverékének tűnik.

Hirdetés

A Team CLOUT csapata keményen dolgozik egy Unreal Engine 5 hajtotta horror lövöldén. Az ILL egy játékba akarja belepréselni az atmoszférikus horrorok és a borzalmas szörnyekre építő FPS-ek erősségeit.

Az első képek és videó alapján egyelőre úgy tűnik, hogy szépen összeáll a dolog, és a CLOUT láthatóan nem spórol a költségekkel. Egy kiváló szinkronszínészt fogadtak fel például a főszereplő megszólaltatásához is.

Hirdetés

Valószínűleg sokatok felismeri majd Nick Apostolides hangját, aki Leon S. Kennedy-t játszotta a Resident Evil 2 remake-ben. A lenti videóban hallhatjátok hősünket beszélni, miközben keresztülbaktat egy lepusztított épület maradványain.

Ha akciódúsabb videókat, és undorító szörnyeket ábrázoló képeket akartok látni, akkor látogassatok el a Team CLOUT Twitter oldalára. Tekintettel az ott rátok váró brutális holttestekre, csak erős idegzetűeknek ajánlanánk a kattintást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)