Hirdetés

Egy újabb játék érkezik a Game Pass kínálatába a megjelenés napján

|

Több mint 1 millióan próbálták ki a nyílt bétát, a Microsoft szolgáltatása pedig még több játékost hozhat neki.

Hirdetés

Emlékeztek még esetleg az Electronic Arts által kiadott Rocket Arenára tavalyról? Nem hibáztatunk senkit, ha nem, ugyanis az egyedi többjátékos lövölde finoman szólva sem lett sikeres, így hiába került bele azóta többek között a PlayStation Plusba és az EA Playbe is, nem igazán hallani róla. 

Hasonló sorsra juthat az EA egy másik próbálkozása, az idén februárban bejelentett Knockout City is, amely hasonló látványvilággal bír és ugyancsak nem free-to-play címként indul. 

Hirdetés

A Velan Studios (Mario Kart Live) fejlesztésében érkező csapatalapú multis lövölde, a Knockout City játékmenetében 3v3-as, 4v4-es vagy mindenki mindenki ellen típusú meccseket pörgethetünk majd, melyek során a legfőbb feladatunk az lesz, hogy kidobósozzunk a pályák adottságait kihasználva és a megfelelő eszközöket felhasználva.

Olyan funkciók is színesítik az élményt, mint a karakterek részletes testreszabása vagy a klánalapítás. A készítők szerint a nyílt bétát több mint egymillióan próbálták, az alábbi videóban össze is vágtak pár gameplay jelenetet a véleményekből. 

A Knockout City május 21-én fog megérkezni PC-re (Originen és Steamen), PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, ráadásul már a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába is, az EA Play és/vagy az Xbox Game Pass Ultimate tulajok az előfizetés részeként belevethetik magukat. A játék egyébként támogatja a cross-play és cross-progression rendszereket az összes platformon. 

Ti mindezek fényében adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)