Hirdetés

Egy újabb jel utal az Alan Wake 2-re

|

Az Alan Wake sikeréhez kétség nem férhet, hiszen PC-s megjelenése után gyorsan visszahozta a fejlesztés költségeit. Nem lenne csoda, ha érkezne egy folytatás.

Hirdetés

Érdekes hír lehet az Alan Wake rajongóinak, hogy a Remedy regisztrálta az AlanWake2.com domaint. Aprócska gond, hogy a Whois szerint ez még valamikor 2005-ben történt, ugyanakkor az adatbázis frissítésére 2012. június 3-án került sor, ami tehát azt jelenti, hogy mégis van valami mozgolódás a dolgot illetően. Azt illetően pedig csak az E3-ig kell visszaemlékezni, hogy Sam Lake információ morzsácskájára gondoljunk, melyben az szerepelt, hogy a Remedy ismét valami nagy dobáson fáradozik.

Amennyiben a folytatásról szóló pletykáknak hinni lehet, Alan Wake kalandjai az Ordinary nevezetű városkába vezetnek, de mindezt majd csak akkor fogjuk biztosan tudni, ha hivatalos bejelentés születik. Addig pedig maradnak ezek a kétes értékű utalások, melyek lehetnek egyszerű belemagyarázások is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)