Hirdetés

Egy undorító megoldással már a teljes Battlefield 6 trailer kiszivárgott

|

Homályos képek és rövidke videórészletek után immár elvileg a Battlefield 6 egész leleplező előzetese nézhető, de nem lesz benne sok köszönet.

Hirdetés

Ideje lenne az EA-nek és a DICE-nak új vízvezetékszerelőket szerződtetnie, veszettül szivárognak ugyanis a csapok. Első körben pár Battlefield 6 kép csöppent ki, majd kisebb részleteket is megnézhettünk az első előzetesből, most pedig itt van elejétől végéig a teljes trailer (már ha hihetünk a net népének).

Nyilván az élmény nem felhőtlen, egy méretes fekete téglalap takarja el a képernyő közepét, itt valószínűleg a szivárogtató vízjele lenne látható, az illető pedig nem szeretne lebukni, ezért inkább kitakarta a kép ezen részét. Ízléses.

Hirdetés

A videó egyáltalán nem jó minőségű, és bár a Reddit-felhasználók megpróbálták digitális utómunkával kicsit feljavítani azt, azért messze nem nyújt még teljes élményt az anyag - az említett ormótlan fekete pacáról már nem is beszélve. Mindenesetre aki így is meg akarja nézni a videót, az alább megteheti (persze csak addig, amíg esetleg nem törlik az illetékesek).

A DICE elvileg nem is olyan sokára, idén júniusban fogja hivatalosan is leleplezni a Battlefield 6-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)