Hirdetés

Egy vadonatúj kiegészítővel jön a Far Cry 6 GOTY kiadása

|

A Lost Between Worlds még be se lett jelentve, de már megvásárolható - igaz, a Far Cry 6-ot is kevesen nevezték az év játékának.

Hirdetés

A tavaly megjelent Far Cry 6 nem kisebb feladatot rótt ránk, mint hogy valamelyik főszereplő (a női vagy a férfi Dani Rojas) bőrébe bújva buktassuk meg El Presidente, azaz Antón Castillo (Giancarlo Esposito) rémuralmát, és gerillatársaink segítségével szabadítsuk fel Yarát az elnyomás alól. 

A több tízórányi játékidőt kínáló alapjáték mellett a Ubisoft készült plusz tartalmakkal is: a Season Pass részeként a korábbi Far Cry epizódok gonoszainak bőrébe bújhattunk (Vaas Montenegro a Far Cry 3-ból, Pagan Min a Far Cry 4-ből és Joseph Seed a Far Cry 5-ből), ráadásul olyan ingyenes cuccok is jöttek, mint Danny Trejo cameója, egy Rambo-ihletésű misszió és egy Stranger Things crossover. 

Hirdetés

A Far Cry 6 Game of the Year Edition mindezeket tartalmazza majd, valamint magába foglalja a Far Cry 3: Blood Dragon Classic Editiont, három kisebb csomagot (Vice, Croc Hunter, Jungle Expedition) és természetesen minden korábban kiadott frissítést is. A legérdekesebb része mégis az lesz a GOTY kiadásnak, hogy a Lost Between Worlds kiegészítőt is elhozza, amelyet a Ubisoft hivatalosan még be sem jelentett és most is csupán annyi szerepel a leírásánál, hogy "hamarosan". 

Azok, akiknek még nincs meg a játék, 120 dollárért szerezhetik be a Game of the Year Edition változatot, akiknek viszont megvan, azok 60 dollárért csaphatnak le a teljes csomagra. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)