Hirdetés

Egy Valheim-játékos Ewok falut épített a viking túlvilágban

|

Az alkotó annyira elkapta a hangulatot, hogy egy kósza lépegető felbukkanásán sem lepődnénk meg.

Hirdetés

A Valheim játékosai nem elégszenek meg annyival, hogy felhúznak egy kis kunyhót, aztán boldogan eléldegélnek benne. Van, aki Azerothra cserélte a vikingek birodalmát, és van, aki hidat épített a világ végére. Egy -PinkNijntje- néven fórumozó játékos kedvenc sci-fi univerzumából merített ihletet: a célja az volt, hogy felhúzza a Star Wars szőrös kis mackóinak kunyhóit. Ez ugyan nem tűnhet túl nehéznek, de az Ewokok a fákon laknak, ami jelentősen bonyolítja a helyzetet.

Hirdetés

A tökéletes eredményhez ugyanis nem elég csak kunyhókat építeni a fák törzsei köré, a hidakat is meg kell oldani, ami a Valheim jelenlegi verziójában nem egyszerű. PinkNijntjét nem tántorította el a kihívás, és hosszú órákon át, egyesével rakosgatta a hidak lapjait, miközben gondoskodnia kellett arról, hogy a folyamat közben a lapok megfelelő támogatást kapjanak alulról.

A látványt elnézve megérte a meló:

A Valheim még csak életciklusa elején tart, és már ilyen csodákat szül. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi mindennel rukkolnak még elő majd a rajongók a következő években.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)