Hirdetés

Egy véresebb Mario Kart a PUBG új játékmódja

|

A Racing Mode nem sokkal tud többet annál, mint amit a neve elárul, de aki békés vezetési élményre vágyik az nagyot fog csalódni.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds egyik legjobb eleme a PUBG Labs, ahol a játékosok újfajta élményeket tesztelhetnek. Itt bukkant fel a Racing Mode, amiben a lelkes jelentkezők Miramaron versenyezhetnek motorokkal és autókkal. Ugyan alapjait tekintve tényleg egy gyorsasági versenyről beszélünk, azért a fejlesztők nem felejtették el, hogy ez még mindig a PUBG: a résztvevők használhatják fegyvereiket és járgányaik teljes erejét a másik kiiktatásához.

Hirdetés

A meccsekben 20-an vehetnek részt egyszerre, és a feladat szimplán annyi, hogy elsőként kell célba érni. A mód már tesztelhető, de érdemes lesz mielőbb beugrani, ha a haverokkal együtt szeretnétek kipróbálni azt, mivel a Squads verzió csak rövid ideig elérhető. Szerencsére a Solo rögtön követi majd a Squads változatot és június 14-ig velünk is marad.

A konzolos tábor egyébként június 10-től  június 21-ig tesztelheti majd a Racing Mode Squads és Solo variánsait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)