Hirdetés

Egy veterán stúdió is segít a Star Wars: Knights of the Old Republic remake fejlesztésében

|

Tapasztalt fejlesztők fogják támogatni az Aspyr munkáját.

Hirdetés

Nem hallottunk mostanában róla sokat, de elméletileg még mindig készül a legendás Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je, aminek fejlesztéséért az elég komoly videojáték-ipari tapasztalattal rendelkező (ami elsősorban portolási munkák sokaságát takarja) Aspyr felel.

Persze néha meg a legjobbaknak is elkél a segítség, így a fejlesztőcsapatot birtokló vállalat is beszáll a buliba.

Hirdetés

A World War Z és számos egyéb cím mögött álló Saber Interactive-ot is ráállították a KotOR remake fejlesztésére, amiből arra következtethetünk, hogy az Embracer Group tényleg megfelelően szeretné újraalkotni a klasszikus kalandot. A Saber CEO-ja, Matthew Karch szerint az Aspyr teljes erejével azon van, hogy a lehető legjobb alkotást tegye le az asztalra.

"Amikor megszereztük az Aspyrt, már az elejétől tudtuk, hogy szükségük lesz a segítségünkre. A Sabernek óriási szaktudása van az ilyen jellegű termékek elkészítésében. A Halónál is megcsináltuk - több Halo-terméknél -, szóval sok időt töltünk a közös munkával, hogy elhozhassuk ezt a címet is."

- magyarázta a helyzetet Karch.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A CEO szerint egyébként a remake igen masszív lesz, mivel a kora miatt gyakorlatilag az alapoktól építik újra azt. Sajnos egyelőre elég keveset tudni a projektről, hiszen még nem mutattak belőle sokat az illetékesek, de elképzelhető, hogy jövőre már élesben is megnézhetjük a régi-új Star Wars-kalandot.

Szerintetek jó kezekben van a remake a két brigádnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)