Hirdetés

Egy vikinges játék lett a Steam és a Twitch egyik új kedvence

|

A Valheim még csak nemrég jelent meg korai hozzáférésen keresztül, de elég hamar népszerűvé vált.

Hirdetés

Előző héten jelent meg a Steamen a Valheim című játék, amiben egyedül, vagy akár egy 10 fős csapatban kalandozhatunk egy, a skandináv mitológia által inspirált világban, ahol a káosz lényeivel és az istenek ősi ellenségeivel kell összecsapnunk.

A játékban gyűjtögethetünk, mindenféle felszerelést pakolhatunk karakterünkre, és egész bázisokat építhetünk magunknak, ez pedig a jelek szerint eddig igencsak bejön a játékosoknak.

Hirdetés

Habár a játék egyelőre early access állapotban van, máris bekerült a Steam legjobban fogyó játékai közé, megelőzve például a Nioh 2-t vagy épp a Football Manager 2021-et, ráadásul rengeteg pozitív értékelést kapott a megjelenése óta eltelt időben. Sőt, előfordult olyan, hogy egyszerre több mint 130 ezer játékos pörgette a vikinges kalandot, ami bizony remek eredménynek tekinthet, főleg egy ilyen új játék esetében.

A játék népszerűsége pedig a Twitchen is jól érzékelhető, ugyanis a megjelenése óta átlagosan 30 ezer körüli néző követte figyelemmel a kalandhoz kapcsolódó élő közvetítéseket, és volt olyan is, hogy több mint 81 ezren nézték a platformon a Valheimben kalandozó streamereket. Nehéz lenne megsaccolni, hogyan alakul majd az Iron Gate játékának népszerűsége az elkövetkezendő hetekben, hónapokban, de a jelek szerint egy újabb játék gyors felemelkedésének lehetünk a szemtanúi.

Ti kipróbáltátok már a Valheimet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)