Hirdetés

Egy viszonteladó két héttel korábban kezdte árulni a God of War Ragnarököt

|

A Santa Monica Studio közleményben figyelmeztet, hogy kerüljük a netre feltöltött spoileres tartalmakat.

Hirdetés

Az idei év kétségtelenül egyik legjobban várt játéka a november 9-én érkező God of War Ragnarök, melyről már egy előzetes teszt formájában is beszámoltunk nektek, Csirke pozitív tapasztalatai pedig vélhetően senkinek sem könnyítették meg a várakozást.

Aki spoilermentesen szeretne belevágni Kratos és Atreus legújabb kalandjába, annak rendkívül óvatosan kell az interneten navigálnia, korábban ugyanis már a tesztelést végző újságíróktól is elkezdtek kiszivárogni a történet részletei, most pedig egy felelőtlen viszonteladó borzolta a játék mögött álló Santa Monica Studio kedélyeit.

Egy meg nem nevezett bolt ugyanis két héttel a hivatalos rajt előtt árulni kezdte a God of War Ragnarököt, a korai vásárlók egy része pedig értelemszerűen nekilátott az internet szénné spoilerezésének. A játék kreatív igazgatója, Cory Barlog rendesen ki is akadt a dolgon, és több Twitter-posztot is közölt az esetről.

Hirdetés

Az egyikben például arról írt, hogy már meg tudja érteni azt, amikor csak az installer-fájl kerül rá a játékok lemezes változataira (így ugyanis nem lehetséges az idő előtti telepítés), egy másikban pedig arról, hogy szörnyen érzi magát a csapat miatt, akiket "hihetetlenül stresszesen" érintettek a történtek.

Később maga a Santa Monica Studio is megosztott egy hivatalos közleményt, amelyben mindenkit figyelmeztettek a spoilerveszélyre, azt tanácsolva, hogy a rajtig érdemes kerülni a Ragnarökkel kapcsolatos kulcsszavakat és hashtageket.

Az bizonyos, hogy nem lennénk most a Santa Monica Studio  tagjainak helyében, valóban iszonyúan frusztráló lehet, hogy egyetlen bolt borítja a gondosan megtervezett rajt koreográfiáját. Mi annyiban tudunk nekik - és persze nektek is - segíteni, hogy a GameStar hasábjain és közösségi felületein garantáltan nem fogjuk elspoilerezni a játék cselekményét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)