Hirdetés

Egy Warhammer 40K lövölde részletei kerültek elő a Microsoft Store-ból

|

Valaki elbaltázhatott valamit, mert idő előtt kiszivárogtak a Store-ból az infók. Mondjuk mi aztán nem haragszunk, mert az első hírek alapján egy izgalmas cuccra számíthatunk.

Hirdetés

Kiszivárgott egy rakat infó a Microsoft Xbox Store-on keresztül, így már tudjuk, hogy készül egy Warhammer 40 000 világban játszódó FPS Necromunda: Hired Gun címmel.

Egy egyjátékos shooterről van szó, amiben egy zsoldost és annak hűségek robot-kutyáját irányíthatjuk majd. Az első infók nem mennek bele túlságosan a játék legapróbb részleteibe, de az alapok már önmagukban egy nagyon laza lövöldét ígérnek.

Hirdetés

A leírás szerint bandavezérekre és mutánsokra vadászunk majd kétes személyek megbízásából. Ha sikerrel térünk vissza a küldetéseinkről, akkor lehetőségünk lesz fejleszteni magunkat, kutyánkat és arzenálunkat. Nagyon úgy néz ki, hogy hősünk kibernetikus kiegészítőit a végtelenségig hangolhatjuk majd, így feltételezhetően rengeteg tartalomra és küldetésre számíthatunk.

A Store szivárgásának hála egy kis csokornyi képet is kaptunk:

A Necromunda: Hired Gun elérhető lesz PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, ráadásul 2021. június 1-én már meg is jelenik. Mire a hírt befejeztem, addigra már az előrendelési lehetőség is felbukkant, így 11 900 forintért már be is húzhatjátok előre a cuccot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)