Hirdetés

Egy WC-pumpa is fontos szerepet kapott a Hellblade 2 fejlesztésében

|

Néha a legprofibb körülmények között is szükség lehet egy DIY megoldásra.

Hirdetés

Ugyan még nagyon sokat kell várnunk a Senua's Saga: Hellblade II megjelenésére, a fejlesztők folyamatosan próbálják tartani a kapcsolatot a játékosokkal, így időről-időre betekinthetünk a kulisszák mögé, hogy megtudjuk, milyen megoldásokkal valósítják meg a készülő projekt különböző elemeit.

Nemrég például egy videót posztoltak arról, hogy megperzselik a főszereplő ruháját, persze tudományos célból, hogy az még realisztikusabban mutasson a folytatásban.

Hirdetés

Az újabb, színfalak mögé kalauzoló anyagban Melina Juergens-t láthatjuk, ahogy épp egy WC-pumpába helyezi az állát, hogy a Ninja Theory játékaiban feltűnő tekintetekért felelős fejlesztő, Chris Wilson a lehető legjobb képeket készíthesse a szeméről.

A Hellblade folytatását készítő csapat mindenre talál megoldást, és tudjuk, hogy nem félnek az új dolgoktól: például már folytak a munkálatok, mikor a teljes motorját lecserélték a játéknak. Ugyan Senua új kalandját már 2019 decemberében bejelentették, megjelenési dátum még a kanyarban sincs, csak az biztos, hogy Xbox Series gépekre és PC-re is megjelenik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)