Hirdetés

Egy World of Warcraft játékos 3 óra alatt érte el a maximum szintet, itt a recept!

|

Ha szeretnél 10-es szintről indulva néhány óra alatt felkészülni a Dragonflight megannyi kihívására, akkor olvasd el Harldan megoldását.

Hirdetés

Néhány napja megérkezett a World of Warcraft: Dragonflight előkészítő frissítésének második szakasza. A csomag elérhetővé tette az új fajt és kasztot, a Dracthyr Evokert, és eszközölt pár módosítást a játék különböző részein, köztük a Chromie Time szintezési lehetőségen.

A Chromie Time a Shadowlandsszel került be a WoW-ba azzal a céllal, hogy a kalandozók bármelyik korábbi kiegészítőn keresztül eljuthassanak 50-es szintre, a Shadowlands kalandjainak kezdőszintjére.

Mivel a Dragonflight 60-tól 70-ig tart, így a Chromie Time is frissítésre szorult, amit a Blizzard kedden (nálunk szerdán) le is szállított. A módosítás nem csak lehetővé tette, hogy 60-ig pörgessük a korábbi küldetéseket, de át is alakította az XP táblát, lehetővé téve ezzel, hogy 3 óra és 21 perc alatt eljussunk 10-től (a kezdő zóna végére elért szint) 60-ig.

Hirdetés

Egy Harldan nevű játékosnak legalábbis ennyi idő alatt jött össze a dolog, módszerét pedig a lenti videóban demonstrálta is.

Aki szeretné követni Harldan útját, az megtalálja szintezési útvonalának teljes leírását ebben a Reddit posztban. Érdemes lesz tanulmányozni, ha november 28-án teljes készültségben akartok majd elutazni a Dragonlfight új helyszíneire.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)