Hirdetés

Egy World of Warcraft játékos négy éven keresztül nem volt hajlandó részt venni a háborúban

|

Egészen más, és sokkal nyugalmasabb élményben volt része azáltal, hogy nem követte a kiegészítők történetét.

Hirdetés

A tauren paladint irányító Scolex nevű játékos úgy gondolta, hogy nem tekinti legitim uralkodónak a World of Warcraft: Legion kezdetén a Horda élére kerülő Sylvanas Windrunnert, ezért inkább külső szemlélőként figyelte az eseményeket a játék világában.

Hirdetés

Scolex a WoW kapcsolódó Reddit-aloldalán osztotta meg a bejegyzését, amely szerint 2016 júliusától 2020 augusztusának utolsó napjáig egyáltalán nem vett részt a játék fő történetszálát előrevivő küldetésekben, így pedig egyedi - a legtöbb játékos számára vélhetően unalmas - élményben lehetett része a közel négy év során. Scolex sem a Legion, sem a Battle for Azeroth fő vonalával nem foglalkozott, emiatt a játék világa számára nem is változott, Orgrimmar városa pedig a Legion előtti időket idézte. 

Sztori hiányában különböző mellékküldetésekkel lépett szinteket és szerzett újabb tárgyakat, és végül betartotta a saját magának tett ígéretét, miszerint a karaktere Vol'jinhoz marad hűséges ahelyett, hogy felesküdne Sylvanasra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)