Hirdetés

Egy Xbox Series X|S frissítés visszahozza a 360-as profilod legféltettebb kincsét

|

Hamarosan a régi, alacsony felbontású digitális arcunk mosolyoghat vissza ránk.

Hirdetés

Ha az Xbox One volt a mélypont a Microsoft konzolos pályafutásában, akkor az Xbox 360 a csúcsa. Azt pedig még korai lenne megítélni, hogy végül hol fog elhelyezkedni az új generáció, de határozottan jobbak a kilátások, mint 2013 és 2014 fordulóján voltak.

De térjünk vissza a régi időkhöz, amikor az Xbox Live lobbijaiban üvöltöztünk egymással, miközben a kezeink gyakorlatilag eggyé váltak a kontrollerrel a 420. Halo 3 meccs után. Ebből kapunk vissza egy szeletkét egy nosztalgikus Series X|S feature-rel.

Hirdetés

Az Xbox csapatának fejlesztői ugyanis éppen azon dolgoznak, hogy hajdani, Xbox 360-as Xbox Live profilképeinket visszakaphassuk az új konzolon. Magyarán a kis gamerpic választható opció lesz a profil szerkesztését takaró menüben, de persze van a történetnek egy apró szépséghibája. Ahhoz, hogy másik 360-as avatárt választhass, ahhoz előbb Xbox 360-on kell átállítanod a gamerpicet, és csak azután cserélheted le a Series X|S új opcióját választva. Szóval még ne dobd ki az ablakon a régi gépet.

A funkció egyelőre csak insiderként érhető el, de a közeljövőben a rendszerszoftver éles verziójában is felbukkanhat majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)