Hirdetés

Egybeolvad három Hitman játék, az új rész tulajai jól járnak

|

Az IO Interactive bejelentette a Hitman-trilógiáját érintő fontos változtatásokat.

Hirdetés

Noha az IO Interactive következő nagy projektje nem egy Hitman, hanem egy James Bond játék lesz, azonban nem engedik el teljesen a 47-es ügynök kezét sem. A trilógiájuk záró része, a Hitman 3 2021-ben jelent meg, de azóta is folyamatosan frissítették, mindig volt egy új elintézendő célszemély. 

A stúdió azonban úgy érezte, hogy érdemes lehet egybecsomagolni a három nagy élményt, ezért bejelentette egy hivatalos blogbejegyzésben, hogy a Hitman 3 átnevezésre kerül, Hitman: World of Assassination lett belőle és tartalmazni fogja az előző két Hitman epizódot is. 

Hirdetés

A Hitman: World of Assassination lesz az egyetlen módja annak január 26-tól, hogy beszerezzük az IO Interactive Hitman-trilógiáját, mivel a Hitman 1-et és a Hitman 2-t sem lehet majd megvenni külön az említett dátum után. Azok, akik már rendelkeznek a Hitman 3-mal, ingyen frissíthetnek a teljes csomagra. A World of Assassination egyébként 70 dollárt fog kóstálni, és tartalmazni fogja a Hitman 1 Game of the Year Access Passt (az első játékot és összes tartalmát), a Hitman 2 Standard Access Pass-t (a második játék összes főbb tartalmát) és a Hitman 3 alapjátékot. 

Aki a legteljesebb kiadást szeretné, annak további 30 dollárt kell kicsengetnie a World of Assassination Deluxe Packért, amely a többi DLC-t is magába foglalja, beleértve a Hitman 2 Expansion Access Passt, a Hitman 3 Deluxe Packot és a Hitman 3 Seven Deadly Sins Collectiont.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az információk szerint akiknek megvannak az egyes tartalmak, azok a fennmaradó darabokat egyenként is beszerezhetik, illetve akik megvették a Hitman 1-et és/vagy Hitman 2-t, azok természetesen továbbra is hozzáférhetnek és játszhatnak velük. 

"Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy ezek a változások rendkívül pozitív hatással lesznek a meglévő játékosokra és az új játékosokra egyaránt. Sokuk számára ez ingyenes tartalmat jelent majd. Mások számára ez jelentősen olcsóbb DLC-árakat jelent. Az új játékosok számára, akik valószínűleg nem olvassák ezt itt, sokkal jobb élmény lesz a Hitman-játékok megvásárlása. A változtatások a Freelancer játékmódot is szem előtt tartva születtek, ahol a World of Assassination összes helyszínének könnyű elérhetősége kiemelkedő fontosságú az élvezet maximalizálásához."

- mondta a stúdió. Nektek mi a véleményetek a változtatásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)