Hirdetés

Egyedül és barátainkkal is játszhatjuk majd a The Sims 5-öt

|

A jelenleg Project Rene kódnéven futó új generációs The Sims középpontjában a közösségi élmény áll, de ez nem jelenti azt, hogy ne játszhatnánk majd vele egymagunkban is.

Hirdetés

Ahogy azt a bejelentéskor megígérték, az EA szépen apránként adja ki az infókat a The Sims sorozat következő fejezetéről. Játékmenetet még mindig nem láttunk, viszont a fejlesztők meséltek egy kicsit arról, hogy hogyan működik majd a többszereplős játék.

Az EA képviselői kihangsúlyozták, hogy ez nem egy MMO lesz. Valós időben, együtt építhetünk majd dolgokat, és oszthatjuk meg építményeinket, de nem egy békésebb WoW-ot kapunk.

Hirdetés

Nem győzték hangsúlyozni, hogy tisztában vannak az egyjátékos élmény fontosságával, és eszükben sincs elvenni bármit azoktól, akik egyedül élvezik a The Sims játékmenetét. Meg vannak győződve arról, hogy a Project Rene egyszerre lehet majd kielégítő multis és egyjátékos kaland is.

"Tudjuk, hogy a rajongók szeretik a bensőséges, személyes élményeket."

Kitértek még a játék multiplatformos erősségeire is, és elmesélték, hogy lehetőségünk lesz majd a következő The Sims egyes elemeit magunkkal vinni a mobilos változatba is. Nem lesz ugyanaz az élmény mobilon, PC-n és konzolon, de a lényeg, hogy a Project Rene minden változata ugyanabból a forrásból meríthessen.

Megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk, így a várakozás még sokáig eltart majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)