Hirdetés

Egyelőre hiába várják a Star Citizen játékosai a Squadron 42 bétáját

|

A grandiózus űrkaland egyjátékos részének új verziója nem érkezett meg tavaly, és elég nagy a homály a későbbi megjelenését illetően.

Hirdetés

Az elmúlt években rengeteg támogatót és befektetőt szerzett magának a Star Citizen, ami így egészen méretes büdzséből készülhet továbbra is, ráadásul elég sokat fejlődött és változott már a fejlesztési időszak során.

Jelenleg még az is elég kérdéses, hogy az alapjáték mikor jelenhet meg hivatalosan, ráadásul a hozzá tartozó egyjátékos móddal is lehetnek gondok, ugyanis a Roberts Space Industries csapatának nem sikerült betartania korábbi ígéretét a kaland kapcsán.

Eredetileg 2018-ban lett bejelentve, hogy valamikor 2020-ban bétaverziót kaphat a Squadron 42, ám nagyon úgy tűnik, hogy az eltelt idő során ez a terv igencsak megváltozott. Az egyik erre utaló jel az (az egyértelműn túl, miszerint a tavalyi évben nem érkezett meg a kaland), hogy a roadmapből eltűnt a megjelenés idejére vonatkozó rész, ráadásul a játék atyja, Chris Roberts sem éppen biztatóan nyilatkozott nemrég a projektet illetően.

Hirdetés

Roberts nemrég egy bejegyzést tett közzé, amiben többek között arról írt ismét, hogy a Squadron 42 akkor lesz kész, ha elkészül, és nem lesz csak egy időpont miatt kiadva. Továbbá az is kiderült, hogy a csapat nem fog béta helyett gameplayt, helyszíneket vagy egyéb asseteket mutatni a játékból, mivel az még túl messze van a teljes megjelenéstől, így a marketingkampány is korai volna.

A játék alkotójának elmondása szerint, ha most mutatnának nem éppen spoileres gameplayt a játékból, akkor az olyan anyag lenne, amit a megjelenéshez közeledve is felhasználhattak volna. Éppen ezért Roberts úgy döntött, hogy a legjobb az, ha nem mutatják meg a nagy nyilvánosságnak a Squadron 42 játékmenetét, és nem is beszélnek megjelenési dátumról, amíg közelebb nem lesznek a céljaik eléréséhez.

Ez alapján úgy tűnik, csak akkor kapunk majd konkrétumokat, amikor a srácok már bíznak abban, hogy a nagy napig hátralévő idő elég arra, hogy a megfelelő minőséget hozzák el nekünk.

Szerintetek idén már megérkezhet a Squadron 42 bétája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)