Hirdetés

Egyelőre nincs Modern Warfare 3 bejelentés

|

Mindenkit megtévesztett a Modern Warfare harmadik részének bejelentésére utaló weboldal.

Hirdetés

A napokban fellőttek egy oldalt, melyen egy sejtelmes visszaszámlálás a Game Developer Conference időpontjára próbálta terelni a figyelmet.

A findmakarov.com a második részben megismert, Makarov nevezetű karakter, illetve a Modern Warfare stílusjegyeit tartalmazó dizájn egyértelműen a sorozat harmadik részének hivatalos bejelentését jelenhette...volna. Az összes sajtó tényként kezelte az információt, ám az Activision egy rövid, és tömör válasszal szolgált: A visszaszámlálás bár meggyőző, semmi közük nincs hozzá, az csupán megtévesztés.

Ez most két dolgot is jelenthet. Vagy tényleg az Activision oldala, és csupán kétszer is meg akarták említtetni az webcímet a sajtóval; vagy tényleg egy vicces kedvű rajongó műve.

Abban persze biztosak lehetünk, hogy a Modern Warfare 3 készül, a kérdés csupán annyi, hogy mikor fedik azt fel hivatalosan is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)