Hirdetés

Egyelőre nincs szükség Wii 2-re

|

A Nintendo of America elnöke, Reggie Fils-Aime szerint 2011-ben nincs szükség egy újabb generációs Wii-re.

Hirdetés

 

Elárulta, hogyha az eladások meghaladják a 45 milliót az Egyesült Államokban, akkor beszélhetünk a következő generációról.

Az eheti, New Yorkban megrendezett BMO Capital Markets 18th Annual Digital Entertainment Conference-en Reggie mutatott egy statisztikát, miszerint a Wii 23 százalékkal gyorsabban fogyott, mint a PlayStation 2 ugyanannyi idő alatt. Azt is megtudhattuk, hogy egy kis lassulás mutatkozott az eladásban most, hogy a Wii már három éve van a piacon, de ennek ellenére Amerikában már 30 millió Wii található a háztartásokban. Amerikában egyébként a konzolok eladási listáját a Nintendo DS vezeti 43.1 millió eladott példánnyal, a sorban a következő a Nintendo Wii a maga 30.4 milliójával, majd az Xbox 360 21.9 millióval, a Sony PSP 17.7 millióval és a PlayStation 3 13.5 millióval zárja a sort.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)