Hirdetés

Egyenesen az Xbox Game Passbe érkezik a PlayStation 5 egyik nyitócíme

|

Minden tekintetben multiplatform alkotássá válik a Bugsnax, amelynek fejlesztői az új kiadások megjelenési dátumán túl még egy meglepetéssel készültek.

Hirdetés

Sokan tekintettek ferde szemmel a Young Horses Bugsnax című, a PlayStation 5 kezdő játékkínálatában helyet kapott alkotására, mivel annak játékmenete a legkülönfélébb nassolni valók és az ízeltlábúak bizarr keresztezéséből született, ehető teremtmények csapdába ejtésére és begyűjtésére épült. A Sony új generációs konzoljával párhuzamosan PlayStation 4-re is megjelent 2020 november 12-én, sőt még PC-re is eljutott az Epic Games Store-on keresztül.

Miután nem belsős fejlesztésről volt szó, sejteni lehetett, hogy a Bugsnax előbb vagy utóbb más platformokra is ellátogat a fentiek mellett. Mindeddig csupán az EGS exkluzivitásának átmeneti voltáról rendelkeztünk cáfolhatatlan bizonyítékokkal, de most már az is kiderült, hogy azon a napon, amikor a Steam felhasználói rátehetik a kezüket, a konzolokra vonatkozó PlayStation-exkluzivitásnak is vége szakad.

Hirdetés

Április 28-ától tehát a Steamen, a Windows Store-ban, Nintendo Switchen, valamint Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon is elérhetővé válik a Bugsnax, mi több, rögvest az Xbox Game Passen belül kezdi meg pályafutását. További jó hír a mostani és leendő tulajdonosok számára, hogy az új kiadásokkal együtt befut mindegyik platformra az Isle of Bigsnax kiegészítő, méghozzá teljesen ingyen. A 3-4 órányi új kalandon felül még saját kunyhót is kapnak Snaxburgben a játékosok, amit aztán kedvük szerint kidekorálhatnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)