Hirdetés

Egyesek szerint az Outriders nerfjeiért a streamereket kell hibáztatni

|

Néhány kaszt képességeit korlátozni tervezik a nemrég elrajtolt Outridersben, a játékosközösség néhány tagja pedig máris a streamerekre mutogat.

Hirdetés

A People Can Fly nemrég bejelentette, hogy az Outriders bizonyos kasztjainak bizonyos skilljei,  nevezetesen a Technomancer-féle Blighted Rounds és a Trickster-féle Twisted Rounds némi módosításon fognak átesni, azaz a rebalance jegyében magasabb újratöltéssel és sebzéscsökkentéssel fogják sújtani őket.

A játék hivatalos subredditjében természetesen ezt sokan nem hagyták szó nélkül, sőt, páran arra következtetnek, hogy mindezeket a nerföket csak a streamerek és youtuberek miatt vezetik be, mondván, ők abból élnek, hogy játszanak és erről tartalmat gyártanak, így természetes, hogy az átlagjátékossal szemben nekik több idejük van buildeket kiépíteni és izmosítani.

Hirdetés

"Ne a streamereket használják már benchmarkként" - írja az egyik panaszos. "Inkább a többség szokásait ismerjék meg jobban, semmint azokét, akik szó szerint abból élnek, hogy játszanak."

Bár a külső nézetes, kooperatívban vagy egyedül is játszható akció-szerepjáték rajtja a fejlesztők szerint sem volt zökkenőmentes, tesztünk attól még gond nélkül elkészült belőle végül, Csirke szépen belebolondult a játékba, és a GameStar szerkesztőség nagy része most második (na jó, inkább a harmadik) Destiny-reneszánszát éli.

Sőt, a múlt héten mi magunk is streameltünk belőle, ezt csatornatagként bármikor visszanézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)