Hirdetés

Egyesül a régi és az új Tomb Raider-játékok idővonala

|

Ebben a Netflix szériája segédkezik majd.

Hirdetés

A legelső Tomb Raider 1996-ban jelent meg a Core Design gondozásában, aztán számos folytatást követően, 2013-ban rebooton esett át a széria, és némileg komolyabb hangvételű kalandokat kaptunk a Crystal Dynamics jóvoltából.

Bőven akadnak különbségek a régi és az új Lara Croft között, de ennek ellenére a Netflixen debütáló anime elvileg egységesíteni fogja a kettőt.

Hirdetés

Erről a széria producere, Tasha Huo beszélt, aki elárulta, hogy a Netflix és a Crystal Dynamics keményen dolgozik azon, hogy egységesítse a különböző idővonalakat. Ez az alkotás nyújtja majd az első lépéseket ezen a téren, hiszen magunk mögött hagyjuk a rebootokat magában foglaló Survivor-trilógiát, és láthatjuk Lara útját a legelső Tomb Raider játékig.

Ez egyáltalán nem tűnik egyszerű vállalkozásnak, de kellő hozzáértéssel talán ügyesen egybe lehet szőni a régi és az új játékok világát. Huo egyébként azt is megerősítette, hogy a Netflix alkotásában visszatér a Survivor-trilógia egyik központi szereplője, Jonah Maiava, akit újfent Earl Baylon alakít. Emellett a régebbi Tomb Raider-játékok egy karaktere, Zip is tiszteletét teszi, őt Allen Maldonado szólaltatja majd meg.

Szerintetek sikerülhet jól egyesíteni a két idővonalat, vagy a sok eltérés miatt lehetetlen küldetés?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)