Hirdetés

Egyetlen játék van, amit valaha többen játszottak egy időben, mint a Lost Arkot

|

A Lost Ark óriási érdeklődést vonzott már a megjelenése utáni órákban is, és a lendület valószínűleg ki fog tartani pár hétig.

Hirdetés

Február 11-én mindenki számára elérhetővé vált a Lost Ark, és ahogy az az online játékoknál lenni szokott, a starttal akadtak problémák, de az Amazon Games és a Smilegate sorra simítja el ezeket, és hamarosan remélhetőleg mindenki elmerülhet a játék izgalmas világában.

Az érdeklődés hiánya miatt nem kell aggódni: most, közép-európai idő szerint hétfő reggel hajszál híján a második a Counter-Strike: Global Offensive mögött az egyszerre játszók számát tekintve, de jó esély van arra, hogy hamarosan beelőzi.

Hirdetés

Néhányszor már megtette a napokban: a Lost Ark mindenkori játékosszám-csúcsa 1.325.305, amivel túlszárnyalta mind a CS:GO-t (1.308.963), mind a Dota 2-t (1.295.114). Még az is lehet, hogy idővel beelőzi a jelenlegi rekorder PUBG: Battlegroundst, de ez kétséges: 3.257.248 játékost kellene egy időben bevonzania.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Kíváncsian várjuk, hogy alakul majd a játék népszerűsége a következő néhány napban - a New World megjelenésének hónapjában még volt olyan pillanat, amikor 913 ezren játszottak vele, most meg az 50 ezret sem éri el az egyszerre aktív játékosok száma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)