Hirdetés

Egyetlen stúdió kezébe kerültek a Conan jogok, új játék készül

|

A norvég Funcom bevásárolt, és nem csak a Conan, a barbár landolt náluk.

Hirdetés

Conan rajongói több fronton is várják a franchise bővülését, de egyelőre csak két dolog biztos: az egyik, hogy a Netflix élőszereplős sorozatot tervez, a másik, hogy a Tencent által birtokolt Funcom igyekszik frissen tartani a nyílt világú barbárkodását, a Conan Exiles-t, amely májusban a Game Passba is bekerült.

Most azonban egy bevásárlásnak köszönhetően új lehetőségek nyíltak meg a közösség előtt. 

Hirdetés

A Funcom bejelentette, hogy megszerezte a Conan, a barbár videojátékos jogait, valamint olyan IP-ket is, mint a Mutant Year Zero és a Solomon Kane. A sajtóközlemény szerint egy ismeretlen összegért cserébe megvásárolta a Cabinet Groupot, és vele együtt számos ikonikus karaktert. A Cabinet teljes portfóliója beleolvad a Funcom leányvállalatába, a Heroic Signatures-be, és a Cabinet vezérigazgatója, Fredrik Malmberg lesz a Heroic új elnöke. 

A hír részeként az is kiderült, hogy a Funcom felügyeli egy még be nem jelentett játék fejlesztését, amely Robert E. Howard univerzumának számos karakterét egyesíti majd, nyilván Conant is beleértve. Fontos, hogy az üzlet nem befolyásol semmilyen más folyamatban lévő projektet, így a Netflix sorozata továbbra is zavartalanul készül, és a Marvel képregényszériája is folytatódik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)