Hirdetés

Egyéves eseménysorozattal ünnepli tizedik évfordulóját a Star Wars: The Old Republic

|

Érdemes most visszatérni vagy belevágni a kalandba.

Hirdetés

Nem sokkal az év vége előtt, december 20-án lesz tíz éve, hogy útjára indult a BioWare MMO-ja, a Star Wars: The Old Republic. A játék hűen kitartó rajongói számára jó hír lehet, hogy az alkotók egyelőre úgy tűnik, egyáltalán nem gondolnak a leállítására, sőt, úgy hivatkoztak az évfordulót megünneplő eseménysorozatra, hogy "a következő tíz év kezdete". Ráadásul még idén érkezik egy új kiegészítő is, így friss tartalmakból sem lesz hiány.

Hirdetés

A Legacy of the Sith című csomagot a héten részletezték a készítők egy livestreamben, meséltek egy keveset a kiegészítőben várható új tartalmakról és karakterekről is. A Star Wars: The Old Republic következő fejezetének leleplezéséhez kapcsolódó blogposztból is kiderül, hogy Darth Malgus rejtélyes terve körül forog majd a történet, ennek kapcsán a vízalatti területekben bővelkedő Manaan és az Elom bolygókon is kalandozhatunk, az utóbbin egy nemrég felfedezett sith erődítmény lesz a legérdekesebb helyszín.

Már a Legacy of the Sith kiegészítővel belevágnak a fejlesztők az SWTOR játékmenetének felfrissítésébe, mely egy hosszadalmas folyamat lesz. Így például nagyobb szabadságot adnak a játékosok kezébe azt illetően, milyen fegyvereket és képességeket használnak, de a későbbiekben az új karakterek létrehozása, a karakterlap és az inventory is ráncfelvarráson esik át. Az új kiegészítő érkezésének pontos napja december 14., az előfizetőknek ingyenesen elérhető lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)