Hirdetés

Egyéves lett a Ghost of Tsushima - több mint 55 millió rókát simogattak már meg a játékosok

|

Érdekes statisztikákkal és ismét megszerezhető játékbeli cuccokkal készült a Sucker Punch az évfordulóra.

Hirdetés

A tavaly debütált Ghost of Tsushima képében egy újabb kiváló PlayStation-exkluzív címet hozott nekünk a Sony és a Sucker Punch, így nem is túl meglepő, hogy idén bővített változatban tér vissza közénk a szamurájos kaland. Ám akár hiszitek, akár nem, már eltelt több mint egy év a játék megjelenése óta, és az évforduló alkalmából természetesen a fejlesztők is készültek ilyen-olyan apróságokkal, így most érdemes visszanézni a játékba is.

Július 17-én volt egy éve annak, hogy megjelent a Ghost of Tsushima, ebből az alkalomból a fejlesztők közzé is tettek néhány érdekes statisztikát a Twitteren. Megtudtuk például, hogy a játékosok 333,1 millió párbajt vívtak már a megjelenés óta, és úgy tűnik, bőven volt idejük fényképezni is, mivel 61 millió fotót lőttek a játékról. Érdekes adat még, hogy a játék egy éve során 4241 esztendőnek megfelelő időt töltöttek az önjelölt szamurájok lóháton, és 55,63 millió rókát simogattak meg kalandozásaik során.

Hirdetés

Az évforduló alkalmából a Sucker Punch ismét megszerezhetővé tette a többjátékos Legends módban a God of War, a Horizon Zero Dawn, a Shadow of the Colossus, valamint a Bloodborne által inspirált öltözékeket. A gúnyák megszerzéséhez Legends Story és Survival missziókat kell teljesítenetek.

Boldog születésnapot, Ghost of Tsushima!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)