Hirdetés

Egyhónapos tiltást kapott az egyik népszerű Twitch-streamer, az ok ismét az új trend

|

Tovább szedi áldozatait a Twitch új trendje.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy egy kockázatos divat kezd népszerűvé válni a Twitchen, melyhez csatlakozva a csaknem 9 millió követővel bíró Imane "Pokimane" Anys is házon kívül találta magát.

A TV metának hívott trend lényege, hogy a közvetítők valamilyen tévéműsort néznek, és azt igyekeznek szórakoztatóan kommentálni. Pokimane veszte az Avatár - Aang legendája lett, ennek közvetítése ugyanis 48 órás felfüggesztést vont maga után, vélhetően a szerzői jogok megsértése miatt.

Hirdetés

Most pedig egy másik népszerű streamerre, Jeremy "Disguised Toast" Wangre is lesújtott a banhammer, miután a Death Note egyik epizódjával hódolt a TV meta trendnek. A felfüggesztés kapcsán a 2015 óta aktív Toast maga közölte a Twitteren, hogy egy egész hónapra kiebrudalták a Twitchről.

A kanadai streamerrel tehát jóval szigorúbban bánt a platform, mint a szintén az Offline TV csapatát erősítő Pokimane-nal. Ezt viszont feltehetően annak is köszönheti, hogy az elmúlt hetek során nem csak a Death Note-ot közvetítette, hanem végignézte az eredeti Naruto 220 epizódját és a Pokimane-nak tiltást hozó Avatár - Aang legendáját is.

A drákói ítélet mindenesetre a TV metát űző többi streamernek is intő példaként szolgálhat, hiszen egy 30 napos száműzetés még a nézettebb nevek könyvelésében is képes látható nyomot hagyni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)