Hirdetés

Egymásba olvadt bolygókat talált a No Man's Sky egyik játékosa

|

Valószínűleg nem szándékosan alkot olyan objektumot a két bolygó, amit akár BB-8-ről is mintázhattak volna.

Hirdetés

A héten megérkezett a No Man's Sky újabb fontos frissítése, az Origins, amely egy régi adósság törlesztése, a homokféreg beépítése mellett további új lényeket, helyszíneket, időjárási körülményeket, kínál: meg, mint ahogy azt egyre többen jelzik Redditen, egymáshoz ijesztően közel lévő bolygókat, amik között akár jetpackkel is közlekedhetünk, nem kell feltétlenül űrhajóba szállni.

A kiváló nevű u/o0BaBaBoOeY0o képén például két olyan bolygót láthatunk, amik legfeljebb 1000 egységnyire vannak egymástól, de ennél is érdekesebb az, amit u/pineapplenate fedezett fel.

Hirdetés

Ő ugyanis két összeolvadt planétára lelt. Az Ahasakku és a Haydramp a PC Gamer kimerítő nyomozása alapján két különösen ellenséges bolygó, viszont az is kiderült, hogy át lehet ugrani az egyikről a másikra. Ha meglátogatnátok őket, az alábbi képen látható koordinátát használjátok.

Ran into these crazy planets colliding into eachother from r/NoMansSkyTheGame

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)