Hirdetés

Egymillió leszállított Red Faction: Guerrilla

|

A vásárlók úgy látszik nem olvasták az előrejelzéseket, legalábbis erre utal, hogy már egymillió Red Faction: Guerrilla példányt szállítottak a boltokba.

Hirdetés

Van ez így kérem. Az elemzők megjósolták, hogy a Red Faction: Guerrilla bukás lesz, mert rosszkor jön ki, nem elég innovatív, nehéz a gazdasági helyzet, és hasonlók. A csacska vásárlók viszont úgy látszik nem olvasták az előrejelzéseket, pedig mi is kihíreztük a baljós jövendölést.

A THQ szerencséjére a sok nép inkább teszteket olvasott, esetleg trailereket nézett, vagy csak kipróbálta a havernál. A lényeg, hogy a Red Faction: Guerrilla jól fogy, olyannyira, hogy a  THQ már egymillió darabot le is szállított. Ez még nem eladott darabszám, de ha nem lenne kereslet, akkor a kiskereskedők valószínűleg nem rendelnének a játékból. A PC-s verzió is érkezik hamarosan, a konzolon játszók pedig már az első DLC csomagot várják, egyszóval nincs nagy baj Re Faction ügyileg. Sebaj, elemző kartársak, majd legközelebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)