Hirdetés

Egymillió Xbox 360 Japánban

|

A Microsoft sikerként könyveli el, hogy riválisai hazájában sikerült túllépnie egy rendkívül fontos lélektani határt.

Hirdetés

Kevesen hitték volna, hogy a Microsoft konzolja képes lesz betörni a Felkelő Nap Birodalmának piacára, de végül csak sikerült. Győzelemről, a teljes piaci struktúra fenekestől történő felforgatásáról ugyan nem beszélhetünk, hiszen a Nintendo menetelésével össze nem mérhető PlayStation 3-ból is vagy háromszor annyit adtak el a bonsai hazájában, mint Xbox 360-ból. Az igazsághoz ugyanakkor az is hozzátartozik, hogy néhány exkluzív cím (Gears of War, Gears of War 2, Halo 3, Halo Wars, Fable 2), továbbá régóta várt multiplatform alkotások (Street Fighter 4, Resident Evil 5) megjelenésekor az is előfordult, hogy a marokkütyüket leszámítva csak a Nintendo Wii volt képes megverni eladások tekintetében. Hogy mindez mire lesz elég a jövőben, nem tudni, csupán az biztos, hogy a PlayStation 3 fokozatosan erősít, a PS2 pedig elég olcsó lett ahhoz, hogy vásárlókat happoljon el a Microsoft konzolja elöl.

Ő is sokat segített

 

sfviditeszt.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)