Hirdetés

Egymillióan játszanak a Forza Horizon 5-tel úgy, hogy még meg sem jelent

|

Hivatalosan november 9-étől lesz mindenki számára elérhető a játék, de a korai hozzáférés lehetőségével is rengetegen éltek.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy tennivalók terén nem mutat fel szinte semmi újdonságot, határozottan kiemelkedő és szórakoztató játék a Forza Horizon 5, amiben november 9-étől bármely PC-s és xboxos játékos mélyen elmerülhet. A Microsoft viszont korai hozzáférést kínál a drágább változat vagy a Premium kiegészítők vásárlóinak, így ők már november 5-én elkezdhettek játszani.

A lehetőséget sokan kihasználták: a játékbeli Hírességek Csarnoka alapján már nagyjából 1 millióan tettek egy próbát a játékkal, és több tízezren töltötték a hétvégét versenyzéssel, magas elismerési szintet (ez az egyik mutatója az előrehaladásnak) elérve ezzel.

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy mely platformot hányan választották (a Forza Horizon 5 PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series konzolokra is megjelent), és azt sem, hogy kik azok, akik a teljes Premium Editionért fizettek, illetve kik számoltak azzal, hogy az alapváltozat bekerül majd a Game Passbe. Akárhogy is, szép teljesítmény ez, és a számok valószínűleg magasra fognak rúgni a november 9-ei, hivatalos start után. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)