Hirdetés

Egymillióan próbálták ki a No Man's Sky-t, mióta bekerült az Xbox Game Passbe

|

A Hello Games játéka élete egyik legjobb időszakát éli, és a napokban egy horrorisztikus frissítés is érkezett.

Hirdetés

A Microsoft a következő generációban is nagy hangsúlyt fektet majd az Xbox Game Pass előtérbe helyezésére, és ennek mi csak örülhetünk - ilyen olcsón ennyi kiváló játékhoz sehogy máshogy nem férhetünk hozzá, és ha továbbra is azonnal megkapjuk az összes saját kiadású játékot, az Xbox Series X startjánál is lesz mivel elfoglalni magunkat. Az Xbox One-ra két évvel ezelőtt megjelent No Man's Sky júniusban csatlakozott a felhozatalhoz, azóta több mint egymillió új felhasználó próbálta ki, minek köszönhetően minden eddiginél magasabb lett az egyszerre játszók száma az elmúlt hetekben.

Hirdetés

Pár napja megjelent a No Man's Sky: Desolation címet viselő ingyenes frissítés, melyben elhagyott szállítóhajók fedélzetére látogathatunk el, ahol félig még működő biztonsági rendszerekkel és ellenséges teremtményekkel kell szembenéznünk. A csapat azt javasolja, barátainkkal együtt vágjunk neki a kalandnak, mert nem lesz könnyed élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)