Hirdetés

Egyre biztosabb az inFamous 2 létezése

|

Egy domain regisztráció képében újabb komoly bizonyíték érkezett a PS3 exkluzív inFamous akciójáték létezésére.

Hirdetés

Az inFamous rajongói kezdhetnek örülni, mert újabb bizonyíték érkezett arra, hogy folytatódnak az "elektromos szuperhős" kalandjai. A fejlesztő Sucker Punch igen jó munkát végzett a nyílt világú akciójáték első részének megalkotásával, és nem csak a gamerek és a szakma elismerését vívták ki, hanem a Sony fejesekét is, akik örömmel nyugtázták, hogy érdemes volt lehetőséget adni a szinte ismeretlen csapatnak.

A találgatás a videojátékok esetében különösen veszélyes műfaj, ám a domain regisztrációkra vadászó Superannuation csapata felfedezte, hogy a Sony bejegyeztette az infamous2thegame.com domain-t, így komoly okunk van feltételezni, hogy a Sony a sikeren felbuzdulva felkérte a Super Punch-ot a második epizód elkészítésére.

Nem ez az első hírmorzsa az inFamous 2 kapcsán. Korábban a hősünk hangját kölcsönző David Sullivan színész száján, pontosabban Twitterén csúszott ki, hogy egy új videojáték szinkron felvételein vett részt, ahol ismét Cole hangját kölcsönözte. Később egy állásajánlat is felbukkant, melyben a Sucker Punch egy közelgő AAA-s játék online összetevőjének fejlesztésére keres szakembereket - ez pedig nehezen jelenthet mást, mint a multival megspékelt inFamous 2-t.

Egyes források szerint még 2010-ben megérkezhet a tavaly megjelent inFamous folytatása, természetesen kizárólag PS3 konzolra. A Sony egyelőre a "pletykákat és találgatásokat nem kommentálunk" elvet követi, mi pedig kíváncsian várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)