Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy a PSP-4000 UMD-s lesz

|

Sokan úgy gondolták, hogy a PSP GO meg fogja pecsételni a Sony által kitalált médiaformátum, az UMD sorsát. Úgy néz ki, mégsem.

Hirdetés

Még júniusban Super_Secret, egy ismert blogger úgy tippelt (ő számolt be először a PSP GO-ról is), hogy a Sony ki fog adni egy új PSP-t, amely a klasszikus vonal folytatása lesz.

A PSP-4000, amely a 3000-es sorozat közvetlen leszármazottja, ugyanúgy rendelkezik majd UMD lejátszóval, mint elődje. Maga Kazuo "Kaz" Hirai nyilatkozta nemrégiben azt, hogy:"nem igaz, hogy hagyjuk a fizikai médiát meghalni, dehogy hagyjuk" - tette hozzá Kaz - "A Sony változatlanul támogatja az UMD-t és a fizikai hordozón alapuló játékdisztribúciót."

Ezután már csak az a kérdés merül fel, hogy akkor miért volt/van szükség a PSP GO-ra, amikor úgyis új PSP alapmodellt terveznek: nem lett volna egyszerűbb abba beleépíteni a PSP GO "egyedi" tudását (lévén az előrejelzés szerint a PSP-4000 csak apróbb változtatásokat tartalmaz majd elődjéhez képest)?

UMD = Universal Media Disc, a Sony által a PSP-hez kifejlesztett lemezformátum.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)