Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy Ázsiában játszódik a következő (utáni) Assassin's Creed, de más is kiderült

|

Úgy tűnik, hamarosan a Japánban bújkáló templomosokat gyilkolhatjuk halomra visszahúzható pengénkkel.

Hirdetés

Bő tíz éve hallgatjuk és olvassuk évről évre (különösen a nyári uborkaszezonban) a rajongói spekulációkat és az iparági pletykákat arról, hol játszódik majd a következő Assassin's Creed. A találgatások tere egyre szűkebb, hiszen az Ubisoft fejlesztőcsapatai kis túlzással ellőttek mindent az ókori Egyiptomtól az amerikai polgárháborún át az ipari forradalomig, a legújabb szivárogtató tehát különösebb kockázat nélkül terjeszti, hogy

a fejlesztés alatt álló, egyelőre csak Project Red néven futó epizód Ázsiában játszódik majd.

A cím létezéséről a Kotaku adott hírt egy a Ubisoft anyagi és egyéb mélyrepüléséről szóló cikkében, később pedig a Bloomberg megbízható bennfentese, Jason Schreier írta meg, hogy a Project Red valójában a következő, már bejelentett, 2024-re várható Assassin's Creed-cím, az Infinity része lesz.

Hirdetés

Az Infinity a sorozat eddigi legambíciózusabb darabja; igaz, ezt minden egyes epizód előtt elmondják, de úgy tűnik, ezúttal van alapja a dolognak. Nem egyszerűen egy játékról, inkább egy folyamatosan változó, alakuló szolgáltatásalapú (live-service) kiadásról van szó, amelyben több történelmi kor és helyszínt járhatjuk és orgyilkolhatjuk keresztül-kasul, így logikus, hogy Ázsia is helyet kapott benne. A Giant Bomb tudni véli, hogy Japánról van szó. A Ubisoft egyébként évek óta nyíltan emlegeti, hogy a sorozat egyik következő helyszíne a szigetország lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Idő közben pedig ugyebár egy másik Assassin's Creed-címet is fejleszteni kezdtek: a Project Rift a pletykák szerint eredetileg a legutóbbi, vikinges Valhalla egyik letölthető tartalma lett volna, de inkább felduzzasztották és külön játék lesz belőle. A Kotaku úgy tudja, Bagdadban játszódik majd (az évszázad ismeretlen), fejlesztése pedig "új kihívásokat jelent" a csapatnak, bármit is jelentsen ez.

Nagyon úgy fest tehát, hogy az Infinity több nagy szeletből fog állni, gyakorlatilag össze fogja fűzni a következi Assassin's Creed kalandokat, melyek közül az első a fentebb említett Project Red lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)