Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy feltámad a Dead Space sorozat

|

Újabb jel utal arra, hogy az Electronic Arts hamarosan bejelenti a folytatást.

Hirdetés

Tizenkét év alatt sok minden történhet, új franchise-ok születhetnek, válhatnak extrém sikeressé, majd hullhatnak a porba. Az első Dead Space 2008 októberében jelent meg, és ugyan a kezdeti eladások nem adtak okot a bizakodásra, végül csak sikerült meggyőzni a játékosokat, hogy jól járnak, ha elkísérik Isaac Clarke-ot a rejtélyes és veszélyes űrbe. Ezt két teljes értékű folytatás követte (2011-ben és 2013-ban), de voltak spin-offok, filmek, képregények is - aztán hirtelen minden elhalt, és a szériát gondozó Visceral Games sincs már.

Hirdetés

Most azonban egyre inkább úgy néz ki, hogy ismét végtagokat fogunk levágni egy erre pont alkalmas célszerszámmal, ugyanis miután az általában jól értesült újságíró, Jeff Grubb megszellőztette, hogy az Electronic Arts egy korábban félretett sorozatát fogja újraéleszteni, és mindenki rögtön a Dead Space-re gondolt, ma megváltozott a hivatalos YouTube-csatorna profilképe. Korábban a Dead Space 3 logója volt ott, de már nem.

Két lehetőséget látunk: vagy tényleg folytatás készül, és akkor lelkesebbek leszünk, mint az utóbbi évek EA Play-ei alatt bármikor, vagy egy remaster-csomag jön, ami, ha legalább olyan jó lesz, mint a Mass Effect-gyűjtemény, szintén örömet fog okozni. Meglátjuk legkésőbb július 22-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)