Hirdetés

Egyre biztosabbnak tűnik a Metal Gear Solid 3 remake érkezése

|

A Virtuos egyik fejlesztőjének LinkedIn profilja nem segített sokat a pletykák elhallgattatásában.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben többször is előkerült a Konami projektjeinek ügye, melyek középpontjában úgy tűnik, hogy a Metal Gear Solid 3 remake áll. Az ipari jelentések szerint a kiadó nagyon szeretné feltámasztani a szériát, és ezt a kínai Virtuos stúdió csapatára bízták.

Míg a hivatalos megerősítés még mindig nem érkezett meg, a Virtuos vezető szoftverfejlesztőjének LinkedIn profilja meglehetősen beszédes volt.

Hirdetés

A profiljának leírásai szerint Zhiyang Li épp egy remake-en dolgozik, ami modernizálni fog egy AAA akció-kaland játékot. Nyilván a Metal Gear Solid cím sehol sem bukkan fel a profilban, de a Konami valószínűleg le is törte volna az összes körmét, ha megemlíti a sorozatot.

A LinkedIn poszt szerint jó eséllyel egy teljes, az alapoktól újjáépített remake-ről van szó, amit 4K felbontásban is élvezhetünk majd. Megjelenésről még nyilván szó sincs, de ezen a ponton legalább a hivatalos bejelentést megejthetnék már.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)