Hirdetés

Egyre ígéretesebbnek tűnik a Resident Evil: Cold Blood Rebirth rajongói játék

|

Egy csapat vállalkozó kedvű fejlesztő összeállt, hogy Source-ban hozzanak létre egy új Resident Evil-élményt.

Hirdetés

A Resident Evil: Cold Blood srácai kiadtak egy új trailert, illetve egy jelentést is a projektjük állapotáról. A játékot egy maroknyi rajongói fejleszti, így persze nem is haladnak elképesztő sebeséggel, mégis az első bemutatóik alapján egy igazán izgalmas próbálkozást láthattunk.

Az elhivatott gárda kezei alatt egy FPS/TPS nézetben játszható lövölde készül, amiben kis csapatunkkal kell kimenekülnünk a Raccoon Cityben történt incidens kellős közepéből.

Hirdetés

A felütés nem rossz, de komoly lelkesedésre és elhivatottságra lesz szükség ahhoz, hogy egy ilyen projektet ténylegesen tető alá tudjanak majd hozni. Amit eddig láttunk, az alapján legalább maga a Cold Blood meggyőzőnek tűnik .

A csapat azt tervezi, hogy ingyenesen teszi majd elérhetővé a játékot, ami mondjuk jól hangzik, de félő, hogy a Capcom ügyvédjei még így is beszállnak majd a ringbe. Reméljük, hogy erre nem kerül sor, és idővel a srácok befejezhetik a projekt fejlesztését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)