Hirdetés

Egyre kevésbé valószínű, hogy megjelenik 2021-ben a God of War 2

|

A játékot rendező Cory Barlog Twitteren reagált arra, hogy a legutóbbi State of Play során sem esett szó a Sony Santa Monica alkotásáról.

Hirdetés

2020 szeptemberében, a PlayStation 5 játékok bemutatójának keretében jelentette be a Sony, hogy 2021-ben jön a God of War sorozat következő része, középpontban a Ragnarökkel, avagy a világ pusztulásával. Azóta sem hallottunk semmi újat a játékról, és még az sem biztos, hogy kizárólag PS5-re jelenik meg, sőt, amíg a készlethiány ilyen súlyos, valószínűleg nem erőltetik a next-gen-exkluzivitást, ha nem muszáj.

Ahogy a dolgok most állnak, bármikor szervezhet a Sony egy újabb State of Play-t, amit akár ennek a játéknak is szentelhet, és simán benne van, hogy az internet népe által Ragnarök alcímmel ellátott újdonság 2021 végén, nem sokkal a Horizon Forbidden West előtt vagy után jelenik meg - a The Last of Us Part II és a Ghost of Tsushima sem ártott egymásnak azzal, hogy kb. egy hónap telt el a debütálásuk között.

Hirdetés

Ugyanakkor az semmiképp nem biztató, hogy Cory Barlog, az új God of War játékok rendezője Twitteren annyit közölt: a játék akkor jön, "amikor kész lesz". Hozzátette, higgyük el, hogy így a legjobb mindenkinek, és hát ha valamit, ezt tényleg el tudjuk hinni.

Mindenesetre a PlayStation-tulajdonosok így is egy izgalmas év elé néznek, és nyáron biztosan felpörögnek a bejelentések. Arra viszont számíthatunk, hogy a koronavírus miatt sok projekt befejezése csúszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)