Hirdetés

Egyre nagyobbnak tűnik a Naughty Dog többjátékos projektje

|

Nagyban toboroznak a Uncharted és a The Last of Us készítői egy készülő, csak a multiplayerre fókuszáló játékukhoz.

Hirdetés

Egyidőben a használt játékok elleni küzdelem jegyében szinte minden AAA játéknak rendelkeznie kellett valamilyen multiplayer móddal, így az elsősorban a sztorijukért kedvelt The Last of Usban és az Uncharted 4-ben is volt lehetőségünk más játékosokra lövöldözni. Emiatt sokan várták, hogy a The Last of Us Part II is kínál valamilyen PvP-megoldást, ami a megjelenéskor ugyan kimaradt a játékból, de  így talán még jobban is járunk vele.

Hirdetés

A projektről a stúdió hivatalos, külön az álláshirdetéseknek létrehozott fiókjának egy friss Twitter-üzenete árulkodik, amiben egy "önálló multiplayer játék" fejlesztéséhez keres új kollégákat a kaliforniai csapat. A poszt tanúsága szerint dizájnereket, a fényekért felelős művészt, programozókat, tesztelőket és a kezelőfelületre szakosodott munkatársat is keresnek.

Ugyan a poszt képének hátterében a The Last of Us Part II-ből látható egy kép, azt egyáltalán nem erősíti meg a bejegyzés, hogy a Naughty Dog poszt-apokaliptikus világához bármilyen formában is kötődne a projekt - ugyanakkor mi is ezt tartjuk a leginkább valószínűnek.

A hirdetéseket megosztotta a stúdió legutóbbi játékának társrendezője, Vinit Agarwal is, aki a kísérőszövegben azt írja, többjátékos környezetben is egy "filmszerű élményt" szeretnének majd alkotni, bár ez valószínűleg nem hangzik biztatóan senkinek, aki játszott anno az első Titanfall kampánynak mondott csatáival.

Az új kollégák mellett egyébként egy visszatérő veterán szakértelmét is kiaknázhatják a Naughty Dognál. Nem a Santa Monica-i csapat egyébként az egyetlen, amelyik sztorialapú játékok után kezd multiplayer projektbe, a Quantic Dream mellett az Insomniac is toborott ehhez munkatársakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)