Hirdetés

Egyre parásabb lesz a GTA Online, nem véletlenül

|

Beköszönt a "spooky season" a többjátékos módba is.

Hirdetés

Még így tíz év után is él és virul a GTA Online részlege, sőt mi több, a Rockstar még a mai napig is hetente érkező frissítések formájában supportálja a játékot, melyek általában pont annyi újdonsággal szolgálnak, hogy továbbra is ott tartsák az igen népes közösséget. Az elmúlt hónapokban amúgy is nagy figyelem övezte a játékot, főként a tíz éves évforduló miatt, melynek kapcsán az egyre türelmetlenebb rajongók egy esetleges GTA VI leleplezésben reménykedtek, amire végül nem került sor.

Amíg azonban továbbra is erre várunk, október második hetének beköszöntével ismételten megérkezett az éppen aktuális frissítés, ami egy új autó és a szokásos kedvezmények, illetve boostok mellett, most egy igazán különleges halloweeni eseménnyel fokozza a többjátékos mód hangulatát.

Hirdetés

A GTA Online fejlesztői több ehhez kapcsolódó kísérteties változtatást is eszközöltek. Visszatértek többek között a teljesen véletlenszerű UFO jelenések, de újra itt vannak a különleges Phantom autók is. Az ünnep kapcsán egyébként számos ehhez kötődő kozmetikai cuccot is feloldhattok majd, például egy boszorkánymaszkot, amihez nem kell mást tennetek, csak 30 percen át játékban maradnotok. Ezen felül még egy vámpíros és egy vérfarkasos maskara is behúzható, így érdemes lehet azokat is csekkolnotok.

Az autók kapcsán nem mehetünk el szó nélkül az e heti új verdáról, amely nem más, mint a Albany Brigham, amit a Southern San Andreas Super Autos oldalán vásárolhattok meg. Azonban érdemes lesz rákészülnötök ha erre adjátok a fejeteket, ugyanis a csicsás jármű 1,5 millió GTA dollárt kóstál majd.

Ha esetleg erre nincs keretetek, akkor se búsuljatok, az e heti Prize Ride keretein belül is szert tehettek egy igen menő járgányra. Ehhez nem kell mást tennetek, mint két egymást követő napon az LS Car Meet versenyeken az első négy helyen végeznetek, és máris tietek az Annis Hellion.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha esetleg erről is lecsúsznátok, továbbra is ott van a Diamond Casino, ahol még mindig meg van a lehetőségetek egy új vas megszerzésére. Az e heti szerencsekerekes játékában egy Karin Futo GTX-et zsebelhettek be, amennyiben kellőképpen szerencsések vagytok.

A legtöbb jutalmat hozó küldetés a jelen frissítéssel továbbra is a Cayo Perico Heist maradt, ami bár közel sem tejel úgy mint korábban, még mindig érdemes teljesíteni azt. Egyébként ezen a héten is több lehetőség van az akár kétszeres, de néha még a háromszoros mennyiségű GTA dollárok bezsebelésére, erre is érdemes figyelni.

Természetesen a kedvezményes ajánlatok is frissültek, így tanácsos azokra is ránézni. Itt akár 40%-al olcsóbban is lecsaphattok egy új járgányra, ami azért egy elég jó dealnek hangzik. Végső soron pedig a Twitch Prime Gaming előfizetőknek is érdemes résen lenniük, hiszen minden héten 100 ezer GTA dollárt húzhatnak be (míg el nem érik a 400 ezer dolláros felső limitet) a szolgáltatás keretein belül.

A következő frissítés október 19-én érkezik majd, ami jó eséllyel még tovább fokozza majd a halloweeni hangulatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)