Hirdetés

Egyre rejtélyesebb előzetesek érkeznek a Call of Duty: Warzone ötödik szezonjához

|

A fejlesztők különböző biztonsági-kamera felvételeket küldözgetnek a tartalomgyártóknak, melyek Verdansk átalakulásáról tanúskodnak.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone pályájára már ráfér egy kis átalakítás, ugyanis lényegében a megjelenés óta nem igazán történtek változások Verdanskban. Nagyon úgy néz ki, hogy az Infinity Ward fejlesztői az ötödik szezonnal komolyabb újdonságokat szeretnének bevezetni, és valószínűleg jobban átalakítják majd a mapet, hogy a rutinosabb játékosok is kapjanak újdonságokat.

Hirdetés

Érdekes kampányba kezdett az Activision a Warzone következő nagyobb frissítése előtt, ugyanis különböző CoD streamereknek küldenek ki videoanyagokat, melyek mindössze pár másodpercesek, de valószínűleg az ötödik szezon tartalmairól árulkodnak. Nemrég azt szűrhettük le, hogy valószínűleg egy loottal bőven megrakott vonat köröz majd a pályán, de most újabb infókat is kaptunk.

Pár napja egy újabb kis videó bukkant fel a Twitteren, mely egy az előzőhöz hasonló "kamerafelvételt" tartalmazott, erről sokan azt gondolják: arról árulkodik, hogy a stadiont valamilyen bomba- vagy rakétatalálat éri. Ez helytálló lehet, hiszen látjuk, ahogy egy robbanásból származó lökéshullám söpör végig a képen, mely még a fiktív kamerát is tönkre vágja:

Tegnap egy harmadik kis felvétel is napvilágot látott, ami pedig már egy megrongálódott kamera képét mutatja, és a háttérben hallható, hogy komoly pusztítás zajlik éppen Verdanskban:

Mindhárom videón láthatunk egy időbélyeget, mely az augusztus 5-ös dátumot mutatja, tehát több, mint valószínű, hogy ekkor kapunk valami bővebb infót, sőt az sem kizárt, hogy ekkor indul majd el az ötödik szezon.

Szerintetek miről árulkodnak a fenti felvételek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)