Hirdetés

Egyre több jel mutat arra, hogy ma bejelentik a Prince of Persia: Sands of Time Remake-et

|

Nagyon úgy tűnik, hogy ma a Ubisoft Forwardon leleplezik az eredetileg 2003-ban megjelent Prince of Persia játék felújított változatát.

Hirdetés

Pár napja az immár a Bloomberg sorait erősítő, rendszeresen hiteles belsős információkat szolgáltató újságíró, Jason Schreier beszélt arról podcastjében, hogy a szeptember 10-én vagyis ma este 9 órakor elkezdőd Ubisoft Forwardon többek között a Prince of Persia: Sands of Time remake-jét is bejelenti a francia kiadó. Nos, azóta újabb nyomok vezetnek abba az irányba, hogy a Prince of Persia-rajongó álma ma éjjel tényleg valósággá váljon.

Hirdetés

A Redditre került fel a tegnapi nap folyamán egy promóciós kép, ami a Ubisoft ma esti eseményét hivatott elvileg reklámozni, a grafika azonban némiképp eltér azoktól, amelyekkel a kiadó teleszórta az internetet. Ezen a változaton ugyanis többen elég egyértelműen a Prince of Persia szériára utaló jeleket véltek felfedezni. A kép bal felső sarkában például a Prince of Persia: Sands of Time logója rajzolódik ki, az alsó, kékes sávban pedig elvileg a Magic Fountain látható.

Később azonban még ennél is konkrétabb bizonyítékok bukkantak elő. Ma az alábbi két kép is ott virított már a ResetEra fórumon, ezeket elvileg az orosz Uplayről mentették le.

Mit gondoltok, szerintetek ma este tényleg leleplezi a Ubisoft a Prince of Persia: Sands of Time Remake-et? Nézzétek velünk a ma esti rendezvényt, és minden kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)