Hirdetés

Egyre több PS4 játék lesz kompatibilis az új konzollal

|

A visszafelé kompatibilitás mindkét konzolgyártó oldaláról nagyon fontos volt, de nem minden játék született egyenlőnek, így nem mindegyik költözhetett át PlayStation 5-re. Még.

Hirdetés

Hivatalosan 10 PlayStation 4 játék listájáról tudni, amelyeket nem játszhatunk a csillogó, új PlayStation 5-ünkön (oké, jelenleg nagyon kevés embernek jut PlayStation 5, de kezeljük úgy a dolgot, hogy a nem olyan távoli jövőben már általános jelenségként beszélhetünk az újgenerációs konzol tulajdonlásáról), és ugyan játékújságírók találtak még egy pár extra példát, a lényeg, hogy nem vészes a kompromisszumok nyomása.

Ráadásul a Sony folyamatosan dolgozik a javításon, mára a lista tovább csökkent egy klasszikus akció-platformerrel.

Hirdetés

A Shadow Complex 2009-ben jelent meg, és akkorát ment az Xbox Live Arcade-en, hogy idővel átkerült PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. A játék egyike volt azoknak a PS4-es címeknek, amiket nem lehetett játszani a PS5-ön, de a fejlesztők ma reggeli bejelentése szerint ez változott.

Ugyan a kompatibilitási problémákkal küzdő játékok száma csekély, jó látni azt, hogy a Sony és a játékfejlesztők dolgoznak folyamatosan a megoldáson, hogy a PS4 és PS5 tényleg átjárható legyen minden gamer számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)